Fiat 600E 1972

Naam:
Mike

Advertentiecode 10136

Email de adverteerder

Plaats:
Tilburg

Telefoonnr:

Merk:
Fiat
Brandstof:
Benzine
Bouwjaar:
1972
Advertentie kop tekst:
Fiat 600E 1972
Vraagprijs:
2000
Omschrijving:
Wij verkopen onze Fiat 600. Dit is een iets grotere uitvoering dan de 500.
De moter loopt en de auto rijdt.

Er zijn wat kleine roestplekjes en wat kleine beschadigingen op de lak. De roestplekjes zijn nooit groter dan 5 cm. Het plaatwerk zal dus wel behandeld moeten worden door de volgende eigenaar.

Verder zijn er wat dingen verouderd, zoals de raamlijsten en het logo. Dit zijn allemaal onderdelen die makelijk te verkrijgen zijn en eventueel goed zelf vervangen kunnen worden. (Daar hebben wij een goed adres voor)

De orginele radio zit er nog in. Verder is er ook een aansluiting voor een moderne radio.

Binnenin is alles orgineel. Zo zitten de orginele deurpanelen er nog in, De orginele stoelen (Een met beschadiging) etc!

De kleur is niet orgineel. Vroeger was deze Fiat fel rood. Toen wij hem hebben overgenomen had hij deze aubergine kleur al. Hierdoor is hij de enige in zijn soort en persoonlijk vinden wij deze kleur heel mooi passen bij het model.

Het is een mooie auto en je hebt er veel bekijks in. Het is een auto voor liefhebbers. Wij zijn ook liefhebbers maar helaas hebben we het te druk om hem goed te kunnen bijhouden.

Met een beetje pijn in ons hart doen we hem dus weg, wij hopen dat er een goede eigenaar voor is die hem goed kan bijhouden.


IMG_3459IMG_3462IMG_3463IMG_3465

IMG_3464